Whitepaper & Training Stressbehendigheid

Whitepaper & Training Stressbehendigheid

Stress is niet negatief. In organisaties waar topprestaties worden geleverd, is stress juist nodig voor het leveren van die prestaties. Stress zet aan tot actie, verhoogt de concentratie en doet in wezen dus iets goeds. Wel is het van belang dat er een gezonde afwisseling is tussen activiteit en rust. Het gaat er dus niet om dat prestatiedruk of spanning verdwijnt, maar dat u de mensen in uw organisatie leert om behendig met stress om te gaan.

 

download de WP Stress buttonWhitepaper
In deze whitepaper bieden wij u een 5-stappenplan met handige tips die de stressbehendigheid in uw organisatie bevorderen. Ook komen de coaches van Dialogue aan het woord om hun inzichten uit de praktijk te delen.

 

 

Training
Dialogue verzorgt een training Stressbehendigheid voor Leidinggevenden, waarbij u leert hoe u als leidinggevende kunt bijdragen aan het creëren van een open cultuur waarin mensen zich veilig voelen om stress-gerelateerde zaken bespreekbaar te maken. Ook wordt er aandacht besteed aan uw vaardigheden voor het aangaan en het voeren van coachende gesprekken met uw teamleden/collega’s over het omgaan met werkdruk en stress.

Lees hier meer over de training Stressbehendigheid voor Leidinggevenden.

Vragen?

Wil je meer weten over Stressbehendigheid ? Neem dan contact op met Imke Blatter via iblatter@dialoguebv.nl of bel ons op 035- 54 11 844.