Update Coronavirus - Trainingen en Opleidingen blijven doorgaan

Alle trainingen en opleidingen kunnen blijven doorgaan bij Dialogue

Bussum, 15 november 2021. Op vrijdagavond 12 november 2021 heeft er wederom een persconferentie plaatsgevonden in verband met het Corona-virus. Wij vinden het vanzelfsprekend van groot belang om goed en zorgvuldig om te gaan met onze gasten, onze trainers en acteurs, en de mensen die bij ons op kantoor werken. Gezondheid staat hierbij centraal. Daarom volgen we de richtlijnen van de overheid en het RIVM zorgvuldig.

Trainingen en opleidingen

Als Dialogue zien wij het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om de richtlijnen van het RIVM te volgen rondom en tijdens onze trainingen en opleidingen. De trainingen en opleidingen van Dialogue vinden altijd plaats in kleine groepen. Onze trainingsruimten in het House of Dialogue zijn zo opgesteld dat je op 1,5 meter afstand van de overige deelnemers kunt plaatsnemen. Ook is het House of Dialogue voorzien van een uitstekend ventilatiesysteem. Aanvullend zijn de benodigde hygiënische maatregelen genomen.


Corona maatregelen

Bij onze trainingen op externe locaties wordt het protocol van de betreffende locatie altijd gevolgd. Veelal betreffen dit horecagelegenheden. Bij deze locaties zal een coronatoegangsbewijs getoond moeten worden om toegang te krijgen tot de training locatie.

 

Heb je klachten?

Met ieders gezondheid voorop is het noodzakelijk dat wanneer je een bijeenkomst hebt en een van onderstaande stelling betrekking heeft op jou, je thuis blijft en contact met ons opneemt:

 

  • Je hoest, bent verkouden of je temperatuur is hoger of gelijk aan 38 graden Celsius;
  • Je bent gevraagd om in isolatie te gaan;
  • In jouw huishouden hoest iemand, is iemand verkouden of is de temperatuur hoger of gelijk aan 38 graden Celsius of is gevraagd in isolatie te gaan.

Omdat de richtlijnen op ieder moment aangepast of aangescherpt kunnen worden, verwijzen we je naar de website van de overheid met de laatste stand van zaken.

Als het de komende tijd nodig blijkt te zijn om onze dienstverlening aan te passen, dan zullen we dat zo snel mogelijk bepalen en doorvoeren. Laten we echter hopen dat dit niet noodzakelijk is. Alvast dank voor je begrip en medewerking. Zorg goed voor jezelf.

Vragen?
Heb je toch nog vragen over onze maatregelen, neem dan contact met ons op via 035 - 541 18 44, of stuur een e-mail aan info@dialoguebv.nl.

 

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Vragen?

Heb je vragen over hoe we omgaan met de maatregelen met betrekking tot het coronavirus? Neem dan gerust contact met ons op via info@dialoguebv.nl