Update Coronavirus - tijdelijk geen fysieke bijeenkomsten

Update Coronavirus - tijdelijk geen fysieke bijeenkomsten

Bij Dialogue staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers voorop. Om het Coronavirus terug te dringen volgen we de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Daarom vinden tot en met maandag 15 maart 2021 bij House of Dialogue geen fysieke trainingen, opleidingen, intervisies, coachingsgesprekken of andere bijeenkomsten plaats. Zo kunnen we het aantal contactmomenten en reisbewegingen inperken.

 

Natuurlijk kun je ook online aan je persoonlijke ontwikkeling blijven werken. Bekijk hiervoor ons online aanbod of neem persoonlijk contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kijken ernaar uit om je snel weer te zien!

 

Inschrijven voorjaar 2021

Je kunt je nog steeds inschrijven voor een fysieke training in het voorjaar van 2021. Indien nodig zetten we deze alsnog om naar een online variant, of wordt jouw training verplaatst naar een later moment in het jaar.

 

Vragen?
We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te informeren en alternatieve oplossingen aan te reiken wanneer je bij ons staat ingeschreven voor een training of opleiding. Heb je toch nog vragen over onze maatregelen, neem dan contact met ons op via 035 - 541 18 44, of stuur een e-mail aan info@dialoguebv.nl.

 

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Vragen?

Heb je vragen over hoe we omgaan met de maatregelen met betrekking tot het coronavirus? Neem dan gerust contact met ons op via info@dialoguebv.nl
Naar online trainingen en coachings