Update Coronavirus

Update Coronavirus

Op dinsdag 13 oktober 2020 heeft de regering nieuwe maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Bij Dialogue houden we de situatie natuurlijk nauwlettend in de gaten. Gelukkig kunnen trainingen op locatie met maximaal 30 personen blijven plaatsvinden, met inachtneming van de maatregelen.

CoronaBij Dialogue doen we er alles aan om op de trainingslocatie een verantwoorde, veilige en ontspannen leeromgeving te creëren. Zowel voor deelnemers als voor trainers. Daarom hebben we een 1,5 m. protocol opgesteld waarin we (in overeenstemming met de actuele adviezen van het RIVM) maat- en gedragsregels hebben vastgelegd.

 

Social distance

Wij gaan ervan uit dat, ook na een mogelijke versoepeling van de maatregelen, een onderlinge afstand van 1,5 meter het ‘nieuwe normaal’ zal zijn. Onze trainingen blijven ook in toekomst met maximaal 10 deelnemers kleinschalig, waardoor het naleven van deze gedragsregel relatief makkelijk te realiseren is.

Bijna al onze trainingen vinden plaats op ons nieuwe kantoor in Bussum. Deze locatie is door de grote hoeveelheid ruimte al ‘social distance proof’. Voor onze andere trainingslocaties garanderen wij een tafelopstelling waar deelnemers en trainers op een minimale afstand van 1,5 meter van elkaar zitten.

 

Hygiëne
Op al onze trainingslocaties is er extra aandacht voor hygiëne. Tafels, stoelen en hulpmiddelen worden voor en na iedere training zorgvuldig schoongemaakt. Deurkrukken en wc’s worden gedurende een trainingsdag meerde keren gedesinfecteerd en in de trainingsruimte en op de wc’s zijn handdesinfectiemiddelen beschikbaar.

Lunch
Tot een eventuele versoepeling van de maatregelen serveren wij de lunch in pakketten die wij rechtstreeks van de cateraar ontvangen. Zo kun je bijvoorbeeld je lunch tijdens een wandeling op gepaste afstand van elkaar opeten.

Aangepaste annuleringsvoorwaarden
Ben je ziek of heb je verkoudheidsklachten, kom dan niet naar de training. Moet je je deelname kort voor de training afzeggen, dan hoef je geen annuleringskosten te betalen. Het reeds betaalde lesgeld mag je inzetten voor dezelfde training op een latere datum of voor een andere training uit ons aanbod.

Vragen?

Heb je vragen over ons protocol of over hoe we omgaan met de maatregelen met betrekking tot het coronavirus? Neem dan gerust contact met ons op via info@dialoguebv.nl
Naar online trainingen en coachings