Opoen t

Zet een stap in de juiste richting

Meld je aan voor het STAP-budget

Vanaf 1 mei neem jij bij Dialogue een opleiding af die precies binnen het STAP-budget valt! Een kwalitatieve opleiding zonder bij te betalen.

 

Wat is het STAP-budget?

Het STAP-budget is een subsidie voor scholing en ontwikkeling. STAP staat voor STimulering Arbeidsmarkt Positie. Met dit budget heb je de kans om jouw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. In totaal is er 180 miljoen euro beschikbaar gesteld vanuit de Nederlandse overheid voor het STAP-budget. Via het UWV kun je een aanvraag indienen voor maximaal €1000,- incl. btw aan opleidingsbudget, te besteden bij een deelnemende opleider.

 

Let op: er zijn in totaal 5 tijdvakken beschikbaar om je te kunnen aanmelden. Wees er snel bij want zodra het budget voor dat tijdvak op is, moet je wachten tot de start van het volgende tijdvak om je te kunnen aanmelden. De aanmeldmomenten zijn van:

1 maart tot en met 30 april 2022

1 mei tot en met 30 juni 2022

1 juli tot en met 31 augustus 2022

1 september tot en met 31 oktober 2022

1 november tot en met 31 december 2022


Aanmelden voor STAP
Aanmelden is eenvoudig. Kies één van onze STAP-opleidingen en meld je aan. Na aanmelding ontvang je vanuit ons een bevestiging en het STAP-aanmeldbewijs. Dit bewijs heb je nodig om je aanvraag, vanaf 1 maart 2022, in te dienen bij het UWV. Binnen 4 weken ontvang je vanuit het UWV bericht over jouw aanvraag. Is jouw aanvraag goedgekeurd, dan kun je starten met jouw opleiding.

 

Bekijk ons STAP-aanbod

Speciaal voor jou hebben wij een aantal cursussen en opleidingen geselecteerd die passen binnen het STAP-budget en jou de volgende stap laten zetten in de ontwikkeling van jouw persoonlijke competenties. Bekijk hier links ons aanbod en klik direct door om je in te schrijven. 

Vragen?

Heb je vragen over het STAP-budget of wil je hulp bij het aanmelden? Neem dan contact met ons op met Carole Huntjens via 06-53321324, of stuur een e-mail naar chuntjens@dialoguebv.nl.