Mindfulness in het dagelijks leven

Mindfulness in het dagelijks leven

Omgaan met de drukte in je leven is niet altijd even makkelijk. Mindfulness kan een tool zijn om hierbij te helpen, maar hoe begin je daarmee? Mindfulness trainer Thomas Bijsterbosch geeft diverse tips om mindfulness te beoefenen in het dagelijks leven. Zo plan je stap voor stap rustmomenten in je dag in. 

 

Iedereen kan deze tips toepassen, maar uitvoeren blijkt vaak lastiger dan gedacht. Begin daarom klein en oefen beetje bij beetje. Zo ben jij straks mindful in no-time! 

 

Mindfulness praktische tips V3

 

Thomas Bijsterbosch is al meer dan 8 jaar actief als mindfulnesstrainer (categorie 1, VMBN) zowel in het bedrijfsleven (o.a. de Brauw te Amsterdam) als op particuliere basis. Hij is opgeleid tot professioneel theaterregisseur aan de Hogeschool voor de Kunsten te Amsterdam. Hij heeft vele theaterproducties gemaakt en is momenteel ook werkzaam als trainer (gesprekstechnieken, houdingsbewustzijn, speechen en “storytelling”), en trainingsacteur, onder andere voor Dialogue. 

Vragen?

Interesse in mindfulness of heb je vragen over onze (incompany) trainingen? Neem dan contact op met Carole Huntjens via chuntjens@dialoguebv.nl of bel ons op 035 - 54 11 844.