Opoen t

Wat een behoorlijk advocaat betaamt

Wat een behoorlijk advocaat betaamt

Een goed inhoudelijk juridisch advies is niet meer voldoende tegenwoordig. Niet alleen moet een cliënt kunnen vertrouwen op de inhoudelijke kwaliteiten van een advocaat, ook moet hij kunnen vertrouwen op de advocaat als persoon. Ethisch handelen is daarbij van groot belang. Welke ontwikkelingen zijn er op dit gebied? En welke rol speelt de steeds verdergaande digitalisering in de soms zo conservatieve wereld van de advocatuur? 

 

Tuchtrecht en ethiek

In onze training ‘De (on)betamelijke advocaat: een drieluik’ nemen wij je in drie verschillende modules mee in de wereld van het tuchtrecht en de ethiek. Bespreek met Leonie Rammeloo de meest actuele tuchtrecht uitspraken, laat je blik verruimen door Ruben Alderse Baas op het gebied van digitalisering in de advocatuur en neem deel aan een open en veilige discussie over (on)ethisch handelen onder leiding van Ernst van Win. 

 

In deze video ervaar je een voorproefje van module 2: Ethiek in het digitale domein. 

 

 

Meer weten?

De modules gaan in op de actualiteiten op het gebied van tuchtrechtspraak, ethiek in het digitale domein en ethische dilemma’s in de praktijk. De modules kunnen ook afzonderlijk van elkaar worden gevolgd. 

Deze training is bestemd voor alle advocaten die vaardiger willen worden in het omgaan met tuchtrechtelijke en ethische dilemma’s in de wereld van nu.

 

Klik hier voor het volledige programma en schrijf je in.

 

Meer weten? 

Wil je meer weten over onze trainingen? Neem dan contact met ons op via info@dialoguebv.nl of bel ons op 035 - 54 11 844.