Opoen t

Conflict-tips deel 3: Hoe ga je om met je emoties in een conflict?

Conflict-tips deel 3: Hoe ga je om met je emoties in een conflict?

Dialogue is expert op het gebied van conflictmanagement en mediation. We helpen je als je zelf in een conflict zit, maar ook als je je als professional wil ontwikkelen in het voorkomen en oplossen van conflicten. In de videoserie ‘Omgaan met conflicten’ geven onze mediators tips en tricks om daadkrachtig en effectief met conflicten om te gaan.

 

Bekijk hier deel 1 en deel 2

 

Deel 3: Emoties

Er bestaat geen conflict zonder emoties. Emoties spelen een rol bij het ontstaan, voortduren én oplossen van een conflict. Emoties bestaan in vele vormen en maten, maar ze zijn altijd terug te voeren naar basisemoties. Onze trainer Elke Vroemen helpt je begrijpen welke emoties je kunt ervaren, maar vooral hoe je ermee om kan gaan. Zo geeft ze in deze video 3 tips hoe om te gaan met emoties in een conflict. 

 

 

Meer weten?

De Mediationopleiding van Dialogue is geschikt voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen in conflicthantering en conflictoplossing. De opleiding is een must als je professioneel mediator wil worden, maar ook zeer waardevol voor jouw persoonlijke ontwikkeling als professional of leidinggevende.

 

Op zoek naar een online training? In de Online training Bemiddelings- en mediationvaardigheden leer je op een effectieve manier met conflicten omgaan. Met de kennis en vaardigheden die je in deze training opdoet, kun je de positieve kanten uit een conflict naar voren halen en kan een conflict meerwaarde bieden in een onderlinge samenwerking.

 

Meer weten? 

Wil je meer weten over onze mediationopleiding? Neem dan contact met ons op via info@dialoguebv.nl of bel ons op 035 - 54 11 844.