Opoen t

Conflict-tips deel 2: Wat is de invloed van jouw ego op het conflict?

Conflict-tips deel 2: Wat is de invloed van jouw ego op het conflict?

Dialogue is expert op het gebied van conflictmanagement en mediation. We helpen je als je zelf in een conflict zit, maar ook als je je als professional wil ontwikkelen in het hanteren en oplossen van conflicten. In de videoserie ‘Omgaan met conflicten’ geven onze mediators tips en tricks om daadkrachtig en effectief met conflicten om te gaan.

 

Deel  1 is hier te zien.

 

Deel 2: Je eigen ego

In een conflict leggen mensen vaak de schuld bij de ander. Het is namelijk de ander die het niet met je eens is of die een andere mening heeft. In deze video legt onze trainer Coen Schippers uit wat jouw aandeel is in een conflict, want waar twee vechten, hebben twee een aandeel. Aan de hand van 3 tips vertelt Coen wat de invloed van jouw ego is op een conflict en hoe je effectiever een conflict kan oplossen. 

 

 

 

Meer weten?

De Mediationopleiding van Dialogue is geschikt voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen in conflicthantering en conflictoplossing. De opleiding is een must als je professioneel mediator wil worden, maar ook zeer waardevol voor jouw persoonlijke ontwikkeling als professional of leidinggevende.

 

Op zoek naar een online training? In de Online training Bemiddelings- en mediationvaardigheden leer je op een effectieve manier met conflicten omgaan. Met de kennis en vaardigheden die je in deze training opdoet, kun je de positieve kanten uit een conflict naar voren halen en kan een conflict meerwaarde bieden in een onderlinge samenwerking.

 

Meer weten? 

Wil je meer weten over onze mediationopleiding? Neem dan contact met ons op via info@dialoguebv.nl of bel ons op 035 - 54 11 844.