Opoen t

Conflict-tips deel 1: Hoe ga je om met verwijten?

Conflict-tips deel 1: Hoe ga je om met verwijten?

Dialogue is expert op het gebied van conflictmanagement en mediation. We helpen je als je zelf in een conflict zit, maar ook als je je als professional wil ontwikkelen in het hanteren en oplossen van conflicten. In de videoserie ‘Omgaan met conflicten’ geven onze mediators tips en tricks om daadkrachtig en effectief met conflicten om te gaan.

 

Deel 1: Verwijten

 

Als deelnemer aan onze Mediationopleiding leer je onder andere omgaan met de emoties en verwijten die bij een conflict komen kijken. Daarom gaat het in deel 1 van deze serie over verwijten. Wat is een verwijt precies? Wat is het effect ervan? En vooral: hoe blijf je uit de sfeer van verwijten? Mediator Ellen van Gestel heeft 3 tips.

 

 

 

Meer weten?

De Mediationopleiding van Dialogue is geschikt voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen in conflicthantering en conflictoplossing. De opleiding is een must als je professioneel mediator wil worden, maar ook zeer waardevol voor jouw persoonlijke ontwikkeling als professional of leidinggevende.

 

Op zoek naar een online training? In de Online training Bemiddelings- en mediationvaardigheden leer je op een effectieve manier met conflicten omgaan. Met de kennis en vaardigheden die je in deze training opdoet, kun je de positieve kanten uit een conflict naar voren halen en kan een conflict meerwaarde bieden in een onderlinge samenwerking.

 

Meer weten? 

Wil je meer weten over onze mediationopleiding? Neem dan contact met ons op via info@dialoguebv.nl of bel ons op 035 - 54 11 844.