10 Tips voor patroons

10 Tips voor patroons

Een goede begeleiding en effectieve samenwerking met de patroon is een voorwaarde voor een geslaagde stageperiode. Waar kun jij als patroon het verschil maken? We geven je 10 tips. 

Om te beginnen (het lijkt een open deur, maar is niet zo vanzelfsprekend): ken jouw stagiair. Vraag je geregeld af in welke ontwikkelfase de stagiair zit en welke aanpak het beste bij hem/haar past. Daarnaast: weet wat er in de Beroepsopleiding wordt aangeleerd en zorg dat je het competentieprofiel van de stagiair kent. En tenslotte: ken ook jezelf goed. Hoe werk jij graag samen met jouw stagiair? Jij zorgt tenslotte voor het verbinden van kennis en kunde zodat de stagiair in de dagelijkse praktijk effectief en bevlogen is.

 

Naast bovenstaande suggesties delen wij hieronder nog 10 tips die jou gaan helpen bij de begeleiding van jouw stagiairs. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

 

Onze patroonscursus is bestemd voor advocaten die patroon zijn of binnenkort worden. In deze training leert u hoe u het patronaat succesvol kunt vervullen door uw advocaat-stagiaire effectief te begeleiden in de Beroepsopleiding Advocaten.

 

Wil u meer weten over onze Patroonscursus? Lees dan hier verder.

Vragen?

Wil je meer weten over ons aanbod? Neem dan contact met ons op via info@dialoguebv.nl of bel ons op 035 - 54 11 844.